Quantcast

Търси

Кошница

Кошницата Ви е празна
discountПродукти произведени в Германия

Сигурност

Ние съхраняваме сигурно всяка лична информация, която клиентите ни предоставят, и от която може да бъдат идентифицирани като предприемаме подходящите технически и организационни мерки за защита срещу непозволена или незаконна обработка на личната информация на всеки, включително и криптиране на информацията с приложимите стандарти в индустрията.

Ние нямаме достъп до финансовата информация на клиентите, която се прехвърля директно към съответните разплащателни институции (ePay.bg, paypal.com и др.). 

По време на посещението Ви в сайта, може да събираме лична информация, необходима, за да се създаде профила Ви, за целите на доставка на поръчките, отговаряне на запитвания, фактуриране и други. Съхраняваме информацията толкова дълго, колкото е необходимо, за да се обработи поръчката или да изпращаме промоционални съобщения, ако сте се абонирали за такива.

Когато се регистрирате при нас, се абонирате за бъдещи промоции и специални оферти. Можете да се отпишете от услугата по всяко време.

Когато ни предоставяте информация, приемате рисковете, свързани с употребата на Интернет и "Виталис Фарма" ЕООД не е отговорно за каквато и да е загуба на информация, освен ако не сме изпълнили задължението си за грижа за клиента.

Ако искаш щастие за една година - спечели от лотарията, ако искаш щастие за цял живот - обичай това, което правиш.
Мери Хигинс Кларк

Регистрирайте се в клуб "По-близо до природата", за да пазарувате изгодно!

Schritte näher an der Natur
Посетете нашия сайт за здравословни съвети www.поблизодоприродата.bg

При покупка получавате стъпки

За покупка Ви трябват стъпки

Използвайте стъпките "По-близо до природата", за да пазарувате изгодно!

Dobavki.bg препоръчва
Удовлетворение от покупката е гарантирано