Quantcast

Търси

Кошница

Кошницата Ви е празна
discountПродукти произведени в Германия

По-близо до природата

"По-близо до природата" е инициатива на "Виталис Фарма" ЕООД с цел повече хора да се запознаят с разнообразните богатства на природните продукти и да могат да се възползват от тях, за да бъдат здрави и пълноценни в ежедневието си.

Ставайки член на клуб "По-близо до природата", Вие получавате различен брой стъпки "по-близо до природата" за всеки продукт, който сте закупили от сайта www.dobavki.bg. Вашите стъпки  се трупат с всяка покупка. Можете да използвате натрупаните стъпки "по-близо до природата", за да купувате с намаление продукти онлайн от www.dobavki.bg . Под всеки продукт, който можете да закупите на сайта, има описани броя стъпки "по-близо до природата", които продуктът Ви дава при покупка и стъпките, които са Ви необходими, за да го закупите на по-ниска цена.

За да получавате и пазарувате със стъпките "по-близо до природата", трябва да влезете в профила си. 

Също така като се регистрирате в клуб "По-близо до природата" имате възможност да получавате месечния бюлетин "По-близо до природата", в който ще намерите полезна здравословна информация, съвети, идеи, рецепти и природни лечения. От месечния бюлетин първи ще разбирате за най-новите ни продукти и актуалните ни промоции и като членове на клуба, ще получавате екзклузивни оферти.

За по-лесен достъп до здравните ни съвети, можете да ползвате и нашата facebook страница "По-близо до природата"

Регистрирайте се и елате по-близо до природата с Пюървитал!

Забележка: Администраторът на сайта не носи отговорност за верността, безопасността и ефикасността на публикуваните на сайта рецепти, процедури и предоставени от трети лица препоръки, както и за ефекта, който подобни рецепти/процедури/препоръки биха имали върху потребителите при прилагането им.


Истинското откритие е когато се намери не нов пейзаж, а нов поглед.
Маршел Прост

Регистрирайте се в клуб "По-близо до природата", за да пазарувате изгодно!

Schritte näher an der Natur
Посетете нашия сайт за здравословни съвети www.поблизодоприродата.bg

При покупка получавате стъпки

За покупка Ви трябват стъпки

Използвайте стъпките "По-близо до природата", за да пазарувате изгодно!

Dobavki.bg препоръчва
Удовлетворение от покупката е гарантирано